Festival znanosti u Dječjem vrtiću Opatija

Festival znanosti u Dječjem vrtiću Opatija

I ove godine djeca Dječjeg vrtića Opatija sa svojim odgajateljima priključila su se aktivnostima Festivala znanost koji se po sedamnaesti put održava u Hrvatskoj. Ove godine zasjat će u svim bojama, jer su upravo BOJE njegova ovogodišnja tema. Tako su i naša djeca istraživala boje, miješala ih, slikala, sortirala, eksperimentirala, postavljala pitanja i pronalazila odgovore na njih.
Srijedu, 10. travnja sudjelovat ćemo na manifestaciji "Vrtići za vrtiće" u Prirodoslovnom muzeju u Rijeci gdje ćemo predstaviti svoje uratke zajedno s ostalim vrtićima Primorsko-goranske i Istarske županije.

Na ovogodišnjem Festivalu znanosti Dječji vrtić Opatija predstavit će djeca iz četiri naša objekta – vrtića Opatija, Volosko, Ičići i Lovran zajedno sa svojim odgojiteljima/icama Josipom Ljubanović, Andreom Buršić, Jagodom Maravić, Monikom Rupena, Bojanom Palmićem, Majom Franković, Matejom Topalušić, Vesnom Marković, Ivom Afrić, Sandrom Strbad, Ivonom Petrović, Patriciom Cerin, Moirom Fruk Bura, Aleksandrom Kovačević.

Petak, 12. travnja u Dječjem vrtiću Opatija održat će se predstava "Boje duge - Priča o bojama" u izvedbi Male scene iz Zagreba i to u vrtiću Opatija s početkom u 11:00 sati, a u vrtiću Volosko u 14:00 sati. Istoga dana, svi zainteresirani moći će vidjeti dječje uratke na temu "Boje" koji su nastali tijekom proteklih mjeseci i to na izložbi koja će se održati u novoj zgradi DV Opatija na Punta Kolovi, od 15:00 do 18:00 sati u sklopu Opatijskog dječjeg dana.