Radionice za roditelje Rastimo zajedno

U Dječjem vrtiću Opatija započinjemo s novim ciklusom radionica iz Programa za roditelje Rastimo zajedno. Glavni cilj radionica je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem će roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjivati iskustva i ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznavati bolje sebe kao roditelja, prepoznavati načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznati i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Program se sastoji od 11 radionica koje su prvenstveno namijene roditeljima djece do četvrte godine života, no prijaviti se mogu i roditelji djece do polaska u školu. Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata tijekom 11 tjedana u prostorijama DV Opatija (Vrtić Opatija, Stubište Miroslava Krleže 1, Opatija). Prva radionica održat će se u četvrtak, 20. listopada 2016. s početkom u 17,00 sati. Radionice su za roditelje BESPLATNE. U radionice se mogu uključiti i roditelji čija djeca nisu polaznici DV Opatija.

Voditeljice radionica su psihologinja Gorana Mišćenić, odgajateljica Tea Sobol i socijalna pedagoginja Tanja Sudiskas. 

Prijave su obavezne, a svi zainteresirani svoj dolazak mogu prijaviti do 18.10.2016. na e-mail [email protected], odnosno na broj telefona 099 569 52 47. Broj polaznika je ograničen.

 

Očekujemo vas u velikom broju i dobrom društvu.