Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku 2018./2019. godinu

Obavještavamo roditelje da su rezultati upisa djece u Dječji vrtić Opatija objavljeni od 13. 07. 2018. godinena oglasnim pločama u vrtićima u Opatiji i Lovranu.
Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.
Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

OBAVEZE RODITELJA PRIJE UPISA DJECE U VRTIĆ

  1. Inicijalni razgovor s roditeljima novoupisane djece

Molimo roditelje da se nakon objave rezultata i uvida u listu jave u upravu vrtića (272-407; 271 665) kako bi sa stručnom suradnicom psihologinjom dogovorili termin inicijalnog razgovora. Inicijalnom razgovoru moraju prisustvovati svi roditelji novoupisane djece, a prije polaska djeteta u vrtić.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Ukoliko neki od roditelja prilikom predaje dokumentacije nisu predali i ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece, molimo vas da ga ispunite te ponesete sa sobom na razgovor.  
  • dogovorit će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagođavanja djeteta
  • roditelji mogu postaviti sva pitanja koja žele i dobiti informacije koje ga zanimaju
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta – liječničku potvrdu moguće je predati i nakon inicijalnog razgovora, no svakako prije dolaska djeteta u skupinu početkom rujna
  • NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI (jedan ili oba) DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM
  1. Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece (one koja će po prvi put pohađati neki od naših vrtića)

O vremenu i mjestu održavanja roditeljskog sastanka roditelji će biti naknadno obaviješteni.