Započinju radionice za očeve u Klubu očeva Rastimo zajedno - prijave u tijeku

Poštovani očevi,

pozivamo vas na Radionice za očeve – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO za očeve djece predškolske dobi.
Zašto Klub očeva Rastimo zajedno?

Kroz radionice posebnu pažnju želimo posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, podrška i poticaj u prvim godinama djetetova života daju jedinstven doprinos djetetovu dugoročnom psihosocijalnom razvoju.
Što su ciljevi?

Stvoriti poticajno i podržavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu i promicanju djetetovog razvoja,promišljati o vlastitoj očinskoj ulozi, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine kako se nositi sa zahtjevima roditeljstva, razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo, razmjenjivati informacije i podršku u ostvarivanju uloge oca.
Što vas očekuje?

4 radionice kroz 4 tjedna (1 x tjedno po 2 sata)
Gdje i kada?

Prva radionica održat će se u četvrtak, 09. 11. 2017. s početkom u 17,30 sati, u Dječjem vrtiću Opatija - centralni objekt u Opatiji  (Stubište Miroslava Krleže 1, Opatija)
Voditeljice Kluba

Gorana Mišćenić, Tea Sobol, Tanja Sudiskas
Kako se prijaviti?

Na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 099 569 5247 (Gorana Mišćenić). Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Opatija.

Broj mjesta na Klubu je ograničen, stoga budite brzi! Radionice su besplatne!
Očekujemo vas u velikom broju i dobrom društvu