Obavijesti

Budimo odgovorni, zaštitimo jedni druge!

20. studeni 2020.

Tijekom posljednjih tjedana svjedoci smo velikog broja novozaraženih osoba. Stoga, molimo sve roditelje ili ostale osobe koje imaju simptome bolesti COVID-19 i čekaju testiranje ili rezultate testiranja te koje se nalaze u samoizolaciji da u navedenom razdoblju ne dolaze u Dječji vrtić Opatija među djecu i odgojitelje koji su u kontaktu s velikim brojem osoba tijekom svakodnevnog rada.

Također, molimo vas da pri ulasku u vrtić dezinficirate obuću i ruke, izmjerite temperaturu uz pomoć termometra na ulazu te da ulazite isključivo s pravilno postavljenim maskama na licu. Isto tako molimo vas da i dalje poštujete uputu o dovođenju djeteta u pratnji samo jedne osobe, da se ne zadržavate duže vrijeme u prostorima vrtića (osim u iznimno u slučaju prethodnog dogovora s djelatnicima vrtića) te da održavate razmak od 2 metra od druge osobe.

Samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze i zaštititi jedni druge te omogućiti da i dalje nesmetano radimo.  

Obavijest o načinu slanja računa

13. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

od 01. listopada 2020. godine uplatnice za usluge korištenja usluga Dječjeg vrtića Opatija šalju se elektroničkim putem na e-mail adrese roditelja koje ste naveli u vašoj prijavi za upis djeteta u vrtić odnosno za nastavak korištenja vrtića. 

Molimo vas da prilikom zaprimanja uplatnice potvdite primitak klikom na link POTVRDA ZAPRIMANJA

U slučaju neprimanja uplatnice, molimo vas da se javite u računovodstvo na broj telefona 569 465. 

Obavijest o izolaciji odgojne skupine u Opatiji

07. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je još jedna odgajateljica iz našeg objekta u Opatiji (Punta Kolovi) pozitivna na Covid-19 o čemu je Vrtić obaviješten tijekom današnjeg dana te nakon toga i svi roditelji djece koja pohađaju odgojnu skupinu (X. odgojna skupina) u kojoj odgajateljica pozitivna na Covid-10 radi. Djeca kao i druga kolegica iz spomenute odgojne skupine nalaze se u propisanoj samoizolaciji.

Nadamo se da se zaraza neće dalje širiti. Nadalje, molimo sve roditelje da budu odgovorni te da u slučaju simptoma bolesti Covid-19, čekanja testiranja ili rezultata testiranja te one koji se nalaze u samoizolaciji u navedenom razdoblju ne dolaze u vrtić kako bismo spriječili širenje zaraze i odgovornim ponašanjem zaštitili jedni druge. 

Kriteriji za testiranje na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene - revidirane preporuke epidemiologa

06. studeni 2020.

Kriterije HZJZ za testiranje, na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene donesene od strane HZJZ možete pročitati u nastavku...

RZMINI-slika

Otvorene prijave za prvo interaktivno web predavanje za roditelje

05. studeni 2020.

Drage majke, dragi očevi, voditeljice radionica s roditeljima "Rastimo zajedno" osmislile su tri interaktivna web predavanja pod nazivom "RZ mini"! Za sudjelovanje na PRVOM predavanju pod nazivom TREBAJU LI DJECA GRANICE? koje će se održati 10.11.2020. u 17.00 sati, a vodit će ga psihologinje Gorana Mišćenić i Sonja Pribela-Hodap, možete se prijaviti do 10.11.2020. do 12.00 sati na mail: [email protected] Predavanje o svakoj od navedenih tema odvijat će se putem Zoom aplikacije zbog čega je broj sudionika ograničen na 100 osoba po predavanju. Vidimo se u virtualnom svijetu! Za više informacija kliknite na naslov...

Povratak u vrtić nakon izolacije

23. listopad 2020.

U ponedjeljak, 26. listopada završava vrijeme izolacije za skupinu iz Opatijskog vrtića čija je odgajateljica bila covid pozitivna. Izuzetno nam je drago da nije došlo do širenja zaraze, da su sva djeca, roditelji i njihove odgajateljice zdravi te da nam se u ponedjeljak vraćaju. Još jednom zahvaljujemo roditeljima na suradnji.

U nadi da ostanemo negativni, srdačno vas svih pozdravljamo i veselimo vašem povratku u vrtić!

                                                                             Ravnateljica 
                                                                             Aleksandra Tramontana

Natječaj za popunu radnog mjesta koordinator projekta (m/ž)

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija dana 20. 10. 2020. godine objavljuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta KOORDINATOR PROJEKTA(m/ž), na određeno vrijeme za vrijeme trajanja Projekta “Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj” - 1 izvršitelj -

Obavijest o raspisanim natječajima

Dječji vrtić Opatija dana 15. 10. 2020. godine raspisuje natječaje za zapošljavanje za 
sljedeća radna mjesta:

  • odgojitelj – na određeno vrijeme
  • odgojitelj – na određeno vrijeme skupine s programom na talijanskom jeziku 
  • odgojitelj pripravnik – na određeno vrijeme
  • logoped – na određeno vrijeme
  • edukacijski rehabilitator – na određeno vrijeme
  • spremačica – na određeno vrijeme
  • domar-vozač – na određeno vrijeme.

Covid-19 u Dječjem vrtiću Opatija

14. listopad 2020.

Poštovani roditelji, 

obavještavamo vas da je jedna odgajateljica iz našeg objekta u Opatiji (Punta Kolovi) pozitivna na Covid-19 o čemu je ravnateljica obaviještena u poslijepodnevnim satima. O istome su promtno obaviješteni svi roditelji djece iz odgojne skupine u kojoj odgajateljica pozitivna na COVID-19 radi. Prema uputama epidemiologa sva djeca te druga kolegica iz skupine koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženom, preventivno su u samoizolaciji sljedećih 14 dana.

Ovim putem molimo sve roditelje da se odgovorno pridržavaju svih epidemioloških uputa kako bismo spriječili moguće širenje zaraze (obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekcija obuće i ruku na ulazu u vrtić izbjegavanje zadržavanja u prostorima vrtića i grupiranja, dovođenje i odvođenje djeteta u pratnji jedne osobe). Također, s obzirom da je period prilagodbe novoupisane djece pri kraju, od ponedljeljka, 19. listopada 2020. ulazna vrata svih naših objekata će se zaključavati u 8:30 te stoga molimo sve roditelje da poštuju vrijeme dovođenja djece u vrtić.   

Svjesni smo da ulazimo u razdoblje češćih prehlada i viroza kojima su podložna djeca i odrasli koji borave u velikim kolektivima te vas stoga molimo da ozbiljno sagledate simptome koje vaša djeca pokazuju (češće curenje nosa, kašalj, povišenu temperaturu) te da izbjegavate njihovo dovođenje u vrtić tijekom trajanja istih. 

Ovim putem želimo zahvaliti svim roditeljima djece iz skupine koja se trenutno nalaze u izolaciji na dobroj suradnji i razumijevanju, u nadi da se zaraza neće dalje širiti. 

                                                                                                                     Ravnateljica i stručni tim

Natječaj za popunu radnog mjesta spremačica (m/ž)

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija dana 15. 10. 2020. godine objavljuje N A T J E Č A J za popunu radnog mjesta SPREMAČICA (m/ž), na određeno vrijeme za pedagošku godinu 2020/2021. (do 31. 08. 2021. godine) - 1 izvršitelj -