Obavijesti

Nova zaraza Covidom-19 u vrtiću - u izolaciji skupina iz opatijskog vrtića

11. ožujak 2021.

Srijedu, 10. ožujka 2021. nakon dužeg perioda ponovno se susrećemo sa zarazom Covid-19 virusom u jednoj skupini u našem opatijskom vrtiću na Punta Kolovi. Djeca i odgojiteljice iz te skupine (VII. skupina) nalaze se u propisanoj samoizolaciji do 18. ožujka 2021. 

U želji za što bržim oporavkom, molimo sve roditelje za odgovorno ponašanje (dezinfekciju ruku i nogu pri dolasku u vrtić,održavanje propisanog fizičkog razmaka, nezadržavanje u prostorijama, dovođenje djece na vrijeme u vrtić). 

Upute za instaliranje zoom platforme - Roditeljski sastanak za školske obveznike Priprema djece za školu

24. veljače 2021.

Podsjećamo vas da će se roditeljski sastanak Priprema djece za školu održati danas u 17:30 sati na Zoom platformi.

Sastanak će voditi psihologinja Gorana Mišćenić i edukacijska rehabilitatorica Nadia Novak Ramić.

 

Na sastanak se možete uključiti putem poveznice https://zoom.us/j/92621463748?pwd=MHJha3dJRGdsQngwTi9wYU9mUTdhQT09 

Također, kako biste se priključili sastanku, molimo vas da instalirate Zoom na vašim uređajima ukoliko to već niste učinili.

Upute za instaliranje možete pronaći OVDJE.

Obavijest za roditelje školskih obveznika - Sistematski pregled

24.veljače 2021.

Djeca školski obveznici obavezna su prije upisa u školu pristupiti sistematskom pregledu u ambulanti školskog liječnika.

Obavijest o terminima sistematskih pregleda možete pogledati OVDJE.

Roditeljski sastanak: Priprema djece za školu

17. veljače 2021.

Pozivamo roditelje školskih obveznika DV Opatija na online roditeljski sastanak Priprema djece za školu. Na sastanku ćemo govoriti o tome što se sve očekuje od djeteta prilikom polaska u školu, kako mu roditelji mogu pomoći, koji su mali rituali dobrodošli prije odlaska u školu...

Natječaj za popunu radnog mjesta odgojitelj/pripravnik (m/ž)

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija dana 08. 02. 2021. godine objavljuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta ODGOJITELJ PRIPRAVNIK (m/ž), na određeno vrijeme za vrijeme trajanja Projekta “Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj” - 1 izvršitelj -

Natječaj za popunu radnog mjesta odgojitelj (m/ž)

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija dana 08. 02. 2021. godine objavljuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta ODGOJITELJ (m/ž), na određeno vrijeme – 1 izvršitelj, za rad na upražnjenom radnom mjestu do 31. 08. 2021. godne kraja pedgoške godine 2020./2021.

Upisi u program predškole za 2020./2021. godinu

01. veljače 2021.

Upisi u program predškle u Dječjem vrtiću Opatija za 2020./2021. pedagošku godinu za djecu školske obveznike koja ne pohađaju vrtić traje od 01. do 09. veljače 2021. godine.

Zahtjev za upis u program predškole s potrebnom dokumentacijom predaje se putem online obrasca. Iznimno, roditelji koji nisu u mogućnosti predati online zahtjev, isti mogu, zajedno s potrebnom dokumentacijom, dostaviti u papirnatom obliku poštom ili osobno u poštanski sandučić na adresi Antona Mihića 5 a, Opatija.

Javni pozi za upis djece u program predškole možete pronaći u daljnjem tekstu klikom na naslov, a ostale potrebne informacije u rubrici Upisi u vrtić/Upis u program predškole.

Upisi u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2021./2022.

18. siječanj 2021. 

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije poziva roditelje djece rođene od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. te djece kojoj je odgođen upis u prvi razred u prošloj školskoj godini da izvrše prijavu djeteta u osnovnu školu najbližu mjestu prebivališta u razdoblju od 25. do 29. siječnja 2021. 

Roditelji djecu prijavljuju u osnovnu školu prema upisnim područjima, a prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta. Sukladno epidemiološkoj situaciji, prijave će se vrštit online putem. Za više informacija kliknite na naslov...

Preregulacija

Zatvaranje dijela ulice Rikarda Katalinića Jeretova za sav promet

11. siječanj 2021.

Od 13. siječnja 2021. u 8:30 sati do 26 veljače 2021. zbog radova na sanaciji kolnika zatvara se za sav promet dio ulice Rikarda Katalinića Jeretova(od ulaza u Volosko do spoja s ulicom M. Tita).

Dovoz i odvoz djece za djecu u Dječjem vrtiću Volosko biti će moguć iz smjera Tošine po ulici R. K. Jeretova do groblja Voloskog, te dalje pješke do Vrtića (povratak istom trasom ili preko Puta uz Dol). Po ulici M. Tita je dovoz moguć do početka te ulice na spoju s R. K. Jeretovim i dalje pješke do Vrtića...

Blagdanska čestitka

24. prosinac 2020.

Poštovani roditelji, draga djeco, dragi naši prijatelji i suradnici,

svima vama želimo čestit Božić, najljepše blagdane s vašim obiteljima uz dobre želje za Novu 2021. godinu.

Našu čestitku koju su pripremila djeca s odgojiteljicama Anom Demaria, Petrom Trdić i edukacijskom rehabilitatoricom Karlom Manzoni Brozić možete pogledati OVDJE.                                                  

                                                                 Djelatnici Dječjeg vrtića Opatija