Zahtjev za promjenu programa ili objekta za pedagošku godinu 2022./2023.

Roditelji djece koja su već upisana u DV Opatija, a svoje dijete žele premjestiti u neki drugi program ili drugi objekt u sastavu DV Opatija moraju podnijeti Zahtjev za promjenu programa ili objekta uz dostavu potrebnih dokumenata. Upitnik za roditelje nove djece (inicijalni upitnik) možete preuzeti OVDJE

Dokumenti se mogu učitati u PDF ili word formatu, maksimalna dozvoljena veličina dokumenata je 5 MB. Za lakše prikupljanje dokumenata za upise roditeljima se preporuča servis eGrađani kojem možete pristupiti putem mobilnih aplikacija za netbanking ili korisničkih podataka koje izdaje Fina. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obrati na mail [email protected] ili na broj telefona 051 272 407.

Molimo pregledajte sve stranice prijavnice i ispunite obavezna polja.

Napomene:

  • {{hint}}

Samohrani roditelj je roditelj koji sam skrbi za svoje dijete i uzdržava ga (ne uključuje roditelje koji imaju podijeljeno skrbništvo)

Za ostalu maloljetnu djecu u obitelji, odnosno uzdržavanu punoljetnu djecu na redovitom školovanju do 26. godine života ispuniti sljedeću tablicu:

{{$index+1}}.

Za dijete iz obitelji s troje ili više maloljetne djece, odnosno, uzdržavane punoljetne djece na redovitom školovanju do 26. godine dostaviti presliku izvoda iz matične knjige te djece bez obzira na datum izdavanja.

Dokumente dostavljaju isključivo obitelji s troje ili više maloljetne djece, odnosno, uzdržavane punoljetne djece na redovitom školovanju do 26. godine života.

Učitavanje dokumenata je moguće nakon što upišete broj djece u podacima o obitelji.

{{$index+1}}.

Upišite ime, prezime i OIB djeteta u podacima o obitelji

Napomena: za uzdržavanu punoljetnu djecu na redovitom školovanju do 26 godine života dostaviti presliku izvoda iz matične knjige i potvrdu o redovitom školovanju ne stariju od 30 dana.
(koristiti gumb "UČITAJ DOKUMENT 2").

Dječji vrtić Opatija zadržava pravo uvida u originalne dokumente, odnosno traženje dostave istih.

Podnošenjem ovog Zahtjeva roditelj/skrbnik ovlašćuje DV Opatija da, radi pojašnjenja ili utvrđivanja određene prednosti, od roditelja/skrbnika zatraži dodatne isprave, odnosno da sam provjeri činjenice vezane za ostvarivanje prednosti.

Molimo pregledajte sve stranice prijavnice i ispunite obavezna polja.

Vaš zahtjev je zaprimljen pod šifrom broj {{poll.responseData.code}}, a potvrda će biti poslana na Vašu e-mail adresu.

Molimo Vas da šifru sačuvate kako biste nakon objave rezultata upisa, pod istom mogli identificirati svoje dijete na listi upisane djece odnosno listi čekanja.

Upozorenje: