Obavijest o rezultatima upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2014/2015

Obavještavamo roditelje da su rezultati upisa djece u Dječji vrtić Opatija objavljeni od 11. 07. 2014. godine na oglasnim pločama u Vrtiću Opatija i Vrtiću Lovran. Informacije o primljenoj djeci roditelji mogu dobiti i putem telefona (271 665; 272 665) od stručne službe vrtića.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i mogućim promjenama na listi čekanja roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.

Molimo roditelje da se nakon objave rezultata i uvida u listu jave u upravu vrtića kako bi sa stručnom suradnicom psihologinjom dogovorili termin inicijalnog razgovora. Na inicijalnom razgovoru roditelji će potpisati ugovor za narednu pedagošku godinu.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Vrijeme razgovora možete znatno skratiti ukoliko sa sobom ponesete ispunjeni Upitnik kojeg ste dobili prilikom predaje prijave za upis djeteta u vrtić.
  • dogovoriti će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagodbe djeteta
  • roditelji mogu postaviti sva pitanja koja žele i dobiti sve potrebne informacije
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s nekim posebnim potrebama npr. alergije, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl., a ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta.
  • NA RAZGOVOR RODITELJI DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM.

RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u vrtiće Opatija, Volosko, Veprinac i Ičići održat će se u srijedu, 16. srpnja 2014. godine s početkom u 18,00 sati u prostorijama Vrtića Opatija, St. Miroslava Krleže 1 u Opatiji.

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u Vrtić Lovran održat će se u četvrtak, 17. srpnja 2014. godine u 18,00 sati u prostorijama Vrtića Lovran, Brajdice 13 u Lovranu.

Roditeljske sastanke vodit će stručni tim vrtića: psihologinja Gorana Mišćenić i pedagoginja Tanja Ujčić.