Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za 2016./2017. pedagošku godinu

Obavještavamo roditelje da su rezultati upisa djece u Dječji vrtić Opatija objavljeni od 20. 06. 2016. godine na oglasnim pločama u vrtiću Opatija, Volosko, Ičići, Veprinac i Lovran.
Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.
Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

 

OBAVEZE RODITELJA PRIJE UPISA DJECE U VRTIĆ

 

  1. Inicijalni razgovor s roditeljima novoupisane djece

 

Molimo roditelje da se nakon objave rezultata i uvida u listu jave u upravu vrtića (272-407; 271 665) kako bi sa stručnom suradnicom psihologinjom dogovorili termin inicijalnog razgovora. Inicijalnom razgovoru moraju prisustvovati svi roditelji novoupisane djece, a prije polaska djeteta u vrtić.

 

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Ukoliko neki od roditelja prilikom predaje dokumentacije nisu predali i ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece, molimo vas da ga ispunite te ponesete sa sobom na razgovor.  
  • dogovorit će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagođavanja djeteta
  • roditelji mogu postaviti sva pitanja koja žele i dobiti informacije koje ga zanimaju
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta
  • roditelji će potpisati ugovor za narednu pedagošku godinu
  • NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI (jedan ili oba) DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM
  1. Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece (one koja će po prvi put pohađati neki od naših vrtića)

 

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u vrtiće Opatija, Volosko, Veprinac i Ičići održat će se utorak, 05. srpnja 2016. godine s početkom u 18,00 satiu prostorijama Vrtića Opatija, St. Miroslava Krleže 1 u Opatiji.

 

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u Vrtić Lovran održat će se srijedu, 06. srpnja 2016. godine u 18,00 sati u prostorijama Vrtića Lovran, Brajdice 13 u Lovranu.

 

Roditeljske sastanke vodit će stručni tim vrtića: psihologinja Gorana Mišćenić i pedagoginja Tanja Ujčić.