Rezultati upisa u vrtić za pedagošku godinu 2015./2016.

Obavještavamo roditelje da su rezultati upisa djece u Dječji vrtić Opatija objavljeni od 18. 06. 2015. godine na oglasnim pločama u Vrtiću Opatija i Vrtiću Lovran. Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407. Roditelji svoje prigovore mogu podnijeti pismenim putem u roku od 15 dana od dana objave rezultata Ravnateljici DV Opatija.

INICIJALNI RAZGOVOR S RODITELJIMA NOVOUPISANE DJECE

Molimo roditelje da se nakon objave rezultata i uvida u listu jave u upravu vrtića (272-407; 271 665) kako bi sa stručnom suradnicom psihologinjom dogovorili termin inicijalnog razgovora. Inicijalnom razgovoru moraju prisustvovati svi roditelji novoupisane djece, a prije polaska djeteta u vrtić.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Vrijeme razgovora možete znatno skratiti ukoliko sa sobom ponesete ispunjeni Upitnik kojeg ste dobili prilikom predaje prijave za upis djeteta u vrtić
  • dogovorit će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagođavanja djeteta
  • roditelji mogu postaviti sva pitanja koja žele i dobiti informacije koje ga zanimaju
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s nekim posebnim potrebama npr. alergije, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta.

NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM.

Na inicijalnom razgovoru roditelji će potpisati ugovor za narednu pedagošku godinu.

RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u vrtiće Opatija, Volosko, Veprinac i Ičići održat će se srijedu, 01. srpnja 2015. godine s početkom u 18,00 sati u prostorijama Vrtića Opatija, St. Miroslava Krleže 1 u Opatiji.

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece u Vrtić Lovran održat će se četvrtak, 02. srpnja 2015.  godine s početkom u 18,00 sati u prostorijama Vrtića Lovran, Brajdice 13 u Lovranu.

Roditeljske sastanke vodit će stručni tim vrtića: psihologinja Gorana Mišćenić i pedagoginja Tanja Ujčić.