Besplatna publikacija: U tvom naručju - Vodič za roditelje kroz pustolovinu prve tri godine djetetova života

Besplatna publikacija: U tvom naručju - Vodič za roditelje kroz pustolovinu prve tri godine djetetova života

Grad Zagreb, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i multidisciplinarni tim stručnjaka pripremili su priručnik za roditelje "U tvom naručju - Vodič za roditelje kroz pustolovinu prve tri godine djetetova života na više od 50 stranica stručnog teksta kao podršku roditeljstvu sve do treće godine života djeteta. Inspiracija u pisanju priručnika bila je snaga, hrabrost i ljubav svih roditelja s kojima su kao stručnjaci radili, koji su im dali svoje povjerenje i od kojih su učili. U priručniku možete pronaći korisne savjete koji se temelje na dokazanim činjenicama medicine i psihologije 21. stoljeća kao pomoć roditeljima u shvaćanju i svladavanju roditeljstva kroz stvaranje međusobnih interakcija između njih i djeteta. 

Autori priručnika “U tvom naručju” su Ella Selak Bagarić, magistra psihologije, doc. prim. dr. sc. VanjaSlijepčević Saftić, neuropedijatrica, prim. dr. sc. Vlatka boričević Maršanić, psihijatrica  te Krešimir Prijatelj, magistar psihologije.

Priručnik možete preuzeti OVDJE, a nadamo se kako će vam kao roditeljima pomoći da se lakše nosite s izazovima koje roditeljstvo donosi.

Uz brošuru je kreiran i letak za one koji su u vrijeme koronakrize postali roditelji prvi puta: "Novopečeni roditelji u vrijeme zdravstvene krize"