Obavijesti

Upisi u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2021./2022.

18. siječanj 2021. 

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije poziva roditelje djece rođene od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. te djece kojoj je odgođen upis u prvi razred u prošloj školskoj godini da izvrše prijavu djeteta u osnovnu školu najbližu mjestu prebivališta u razdoblju od 25. do 29. siječnja 2021. 

Roditelji djecu prijavljuju u osnovnu školu prema upisnim područjima, a prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta. Sukladno epidemiološkoj situaciji, prijave će se vrštit online putem. Za više informacija kliknite na naslov...

Preregulacija

Zatvaranje dijela ulice Rikarda Katalinića Jeretova za sav promet

11. siječanj 2021.

Od 13. siječnja 2021. u 8:30 sati do 26 veljače 2021. zbog radova na sanaciji kolnika zatvara se za sav promet dio ulice Rikarda Katalinića Jeretova(od ulaza u Volosko do spoja s ulicom M. Tita).

Dovoz i odvoz djece za djecu u Dječjem vrtiću Volosko biti će moguć iz smjera Tošine po ulici R. K. Jeretova do groblja Voloskog, te dalje pješke do Vrtića (povratak istom trasom ili preko Puta uz Dol). Po ulici M. Tita je dovoz moguć do početka te ulice na spoju s R. K. Jeretovim i dalje pješke do Vrtića...

Blagdanska čestitka

24. prosinac 2020.

Poštovani roditelji, draga djeco, dragi naši prijatelji i suradnici,

svima vama želimo čestit Božić, najljepše blagdane s vašim obiteljima uz dobre želje za Novu 2021. godinu.

Našu čestitku koju su pripremila djeca s odgojiteljicama Anom Demaria, Petrom Trdić i edukacijskom rehabilitatoricom Karlom Manzoni Brozić možete pogledati OVDJE.                                                  

                                                                 Djelatnici Dječjeg vrtića Opatija

Nova izolacija u vrtiću Lovran

17. prosinac 2020.

U lovranskom vrtiću još su dvije vrtićke skupine u izolaciji zbog pojave zaraze koronavirusom... 

Izolacija jasličkih skupina u lovranskom vrtiću

13. prosinac 2020.

Poštovani roditelji, 

obavještavamo vas da su od 14. do 21. prosinca 2020. zbog pojave bolesti uzrokovane covid-19 virusom u lovranskom vrtiću u izolaciji djeca i odgojitelji dvije jasličke skupine te četvero djece iz još jedne jasličke skupine koja su u ovom periodu boravila u vrtiću. 

Nadamo se da se zaraza neće širiti dalje, uz želje za brz oporavak i povratak svih u vrtić.

Vrtić Veprinac zatvoren od 14. do 21. prosinca

13. prosinac 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će Vrtić Veprinac biti zatvoren od 14. 12. 2020. do 21.12. 2020. godine zbog pojave bolesti uzrokovane covid-19 virusom, a zaposlenici i sva djeca u to će razdoblju boraviti u samoizolaciji.  

Nadamo se da se zaraza neće širiti dalje, uz želje za brz oporavak i povratak svih u vrtić.

Budimo odgovorni, zaštitimo jedni druge!

20. studeni 2020.

Tijekom posljednjih tjedana svjedoci smo velikog broja novozaraženih osoba. Stoga, molimo sve roditelje ili ostale osobe koje imaju simptome bolesti COVID-19 i čekaju testiranje ili rezultate testiranja te koje se nalaze u samoizolaciji da u navedenom razdoblju ne dolaze u Dječji vrtić Opatija među djecu i odgojitelje koji su u kontaktu s velikim brojem osoba tijekom svakodnevnog rada.

Također, molimo vas da pri ulasku u vrtić dezinficirate obuću i ruke, izmjerite temperaturu uz pomoć termometra na ulazu te da ulazite isključivo s pravilno postavljenim maskama na licu. Isto tako molimo vas da i dalje poštujete uputu o dovođenju djeteta u pratnji samo jedne osobe, da se ne zadržavate duže vrijeme u prostorima vrtića (osim u iznimno u slučaju prethodnog dogovora s djelatnicima vrtića) te da održavate razmak od 2 metra od druge osobe.

Samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze i zaštititi jedni druge te omogućiti da i dalje nesmetano radimo.  

Obavijest o načinu slanja računa

13. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

od 01. listopada 2020. godine uplatnice za usluge korištenja usluga Dječjeg vrtića Opatija šalju se elektroničkim putem na e-mail adrese roditelja koje ste naveli u vašoj prijavi za upis djeteta u vrtić odnosno za nastavak korištenja vrtića. 

Molimo vas da prilikom zaprimanja uplatnice potvdite primitak klikom na link POTVRDA ZAPRIMANJA

U slučaju neprimanja uplatnice, molimo vas da se javite u računovodstvo na broj telefona 569 465. 

Obavijest o izolaciji odgojne skupine u Opatiji

07. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je još jedna odgajateljica iz našeg objekta u Opatiji (Punta Kolovi) pozitivna na Covid-19 o čemu je Vrtić obaviješten tijekom današnjeg dana te nakon toga i svi roditelji djece koja pohađaju odgojnu skupinu (X. odgojna skupina) u kojoj odgajateljica pozitivna na Covid-10 radi. Djeca kao i druga kolegica iz spomenute odgojne skupine nalaze se u propisanoj samoizolaciji.

Nadamo se da se zaraza neće dalje širiti. Nadalje, molimo sve roditelje da budu odgovorni te da u slučaju simptoma bolesti Covid-19, čekanja testiranja ili rezultata testiranja te one koji se nalaze u samoizolaciji u navedenom razdoblju ne dolaze u vrtić kako bismo spriječili širenje zaraze i odgovornim ponašanjem zaštitili jedni druge. 

Kriteriji za testiranje na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene - revidirane preporuke epidemiologa

06. studeni 2020.

Kriterije HZJZ za testiranje, na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene donesene od strane HZJZ možete pročitati u nastavku...