Dan otvorenih vrata opatijskog vrtića

Dan otvorenih vrata opatijskog vrtića

Četvrtak, 11. svibnja 2023. godine Dječji vrtić Opatija još je jednom otvorio svoja vrata - obilježen je Dan otvorenih vrata Vrtića Opatija. Odgojitelji, u suradnji sa stručnim timom, za djecu i roditelje osmislili su brojne aktivnosti koje su se održale u prostorijama opatijskog vrtića.

U prostorijama I. i II. skupine djeca su s roditeljima imali priliku izrađivati narukvice i razne šuškalice, ukrašavati staklenke te saditi sukulente.

U prostorijama III. i IV. skupine sadilo se začinsko bilje, a u prostoru V. i VI. skupine izrađivale su se ogrlice i narukvice.

Svoja kreativna umijeća djeca i roditelji pokazali su u prostorijama VII. i VIII. skupine gdje su oslikavali vaze i platnene vrećice.

U prostorijama IX. i X. skupine izrađivali su se zdravi napitci i ražnjići od voća, a u prostorijama XI. i XII. skupine održala se radionica Mali vrtlari.

Na Opatijski dječji dan, mnoga su djeca povela i svoje najdraže plišance i lutke koji su u „Bolnici za igračke“ dobili potrebnu njegu i tretman. „Bolnica“ je organizirana u suradnji s opatijskim Gradskim društvom Crvenog križa.

Zahvaljujemo roditeljima na velikom odazivu, a radujemo se budućim druženjima.

U galeriji fotografija možete pogledati dio ugođaja.