Obavijest roditeljima/skrbnicima o plaćanju računa za boravak djeteta u vrtiću tijekom mjera sprječavanja širenja korona virusa

Poštovani roditelji/skrbnici,

u skladu s odredbama članka 4. Ugovora, koji ste potpisali prilikom upisa Vašeg djeteta u vrtić ili jaslice ustanove Dječji vrtić Opatija, vrtić Vam je ispostavio račun za mjesec ožujak 2020., a roditelji su bili dužni podmiriti ga do roka navedenog na uplatnici. Ukoliko do sada niste podmirili račun, molimo Vas da to učinite.

Dječji vrtić Opatija je od 16. ožujka 2020. godine do daljnjeg zatvoren zbog provedbe mjera vezanih uz suzbijanje epidemije korona virusa.

Za djecu koja su do 16. ožujka. 2020. godine bila na bolovanja, provodi se postupak za umanjenje plaćanja u slučaju bolovanja djece kao i do sada, a u skladu s Odlukama Grada Opatija i Općine Lovran. Za preplaćeni dio računa za boravak djece u vrtiću za razdoblje od 16. ožujka 2020. do kraja mjeseca od kada je vrtić zatvoren, umanjiti će se sljedeći račun koji će biti ispostavljen po okončanju mjera.

Za mjesec travanj 2020. godine odnosno za period u kojem su na snazi mjere za sprječavanje širenja korona virusa, račun za boravak djeteta u vrtiću neće biti ispostavljen. 

 

                                                                                   Ravnateljica

                                                                                   Sabrina Jelić, v. r.