Privremeno zatvaranje Dječjeg vrtića Opatija

Od ponedjeljka, 16. 03. 2020. godine Dječji vrtić Opatija bit će zatvoren (po potrebi i duže), odnosno radit će ISKULJUČIVO za djecu čiji roditelji nisu u mogućnosti svoje dijete zbrinuti niti na jedan drugi način.

SAMO u ponedjeljak, 16. 03. 2020. bit će otvoreni još svi objekti u sklopu Dječjeg vrtića Opatija, kada će roditelji KOJI DOVEDU SVOJU DJECU U VRTIĆ JER NEMAJU NITI JEDNU DRUGU MOGUĆNOST ZBRINJAVANJA DJECE dobiti detaljne informacije o daljnjem postupanju.

Od utorka, 17. 03. 2020. djecu KOJOJ JE SMJEŠTAJ NUŽNO POTREBAN roditelji će moći dovesti ISKLJUČIVO u centralni objekt na Punta Kolovi (Antona Mihića 5a, Opatija) gdje će biti smještena u dežurnoj skupini do ponovnog otvaranja vrtića.

Roditelji su obvezni pridržavati se zadanih pravila stožera Civilne zaštite te Odluke Grada Opatije koja je donesena radi zaštite djece, obitelji i građanstva.

Djeca čiji roditelji nisu zaposleni ili borave kod kuće iz drugih razloga (npr. roditeljski dopust, bolovanje, godišnji odmor, slobodni dani, izolacija, samoizolacija...) NEĆE se primati u vrtić dok na snagu ne stupe promjene.

Vrtić zadržava pravo provjere kod poslodavca je li roditelj čije dijete boravi u vrtiću na radnom mjestu.

Za sve upite i informacije molimo vas da pratite službene internetske stranice vrtića i Grada Opatije ili se obratite na mail vrtića [email protected]

Apeliramo na sve roditelje da pokušaju pronaći rješenje za smještaj i čuvanje svoje djece kako bi se maksimalno spriječila mogućnost širenja daljnje zaraze te kako bismo se svi što brže vratili svojim uobičajenim životnim aktivnostima.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Odluka o privremenom zatvaranju vrtića:

http://www.opatija.hr/hr/vijesti/novosti/privremeno-zatvaranje-djecjeg-vrtica-opatija,11921.html