Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2021./2022.

Dana 10. lipnja objavljeni su rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2021./2022. Liste djece nalaze se u dokumentima ispod teksta. Svoje dijete roditelji mogu identificirati na listi putem šifre koja je dobivena prilikom predaje dokumentacije.

Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati postepeno i na što adekvatniji način za dijete. Ukoliko neki roditelji nisu u mogućnosti krenuti u vrtić s planiranim datumom dolaska, o promjeni će se o tome moći dogovoriti tijekom inicijalnog razgovora sa stručnom službom.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i o mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.

Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

DODATNE VAŽNE INFORMACIJE ZA RODITELJE!

Roditelji novoupisane djece bit će kontaktirani od strane stručnog tima radi dogovora oko provedbe inicijalnog razgovora koji će se provesti s roditeljima sve novoupisane djece.

Na inicijalnom razgovoru:

  • prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Molimo roditelje da na razgovor ponesu ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece
  • dogovorit će se i termin polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja te vrtića za vrijeme razdoblja prilagodbe djeteta
  • roditelji mogu postaviti pitanja i dobiti sve potrebne informacije vezane uz upis i boravak djeteta u vrtiću
  • roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
  • roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta – liječničku potvrdu moguće je predati i nakon inicijalnog razgovora samo ukoliko je nije moguće predati ranije, no svakako prije dolaska djeteta u skupinu početkom rujna budući da bez ove dokumentacije nije moguće potpisati ugovor niti krenuti u proces prilagodbe (vrijedi samo za novoupisanu djecu koju roditelji po prvi put upisuju u vrtić, ne i za djecu koja su već bila upisana u neki od naših objekata ili programa, a za koju su rodelji tijekom ovih upisa zatražili premještaj u neki drugi objekt ili program) 
  • NA INICIJALNI RAZGOVOR RODITELJI DOLAZE SA SVOJIM DJETETOM (dovoljno jedan roditelj).

Zbog epidemioloških razloga roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece ove godine će se održati online putem zoom aplikacije u srijedu, 16. lipnja 2021. u 17:30 sati. Roditelji se na sastanak mogu uključiti putem poveznice https://zoom.us/j/99785043778?pwd=Yi9yZm0xOFd2OS8yNVNmZEVjY3AxUT09. Za uključivanje na sastanak potrebno je instalirati zoom aplikaciju. 

Pozivamo vas da nam se obratite vezano uz bilo kakva pitanja ili nedoumice oko polaska vašeg djeteta u vrtić. To možete učiniti na brojeve telefona 569 462; 569 463.

Na poveznici https://djecji-vrtic-opatija.hr/Kutak-za-roditelje/O-odgoju-i-razvoju/Polazak-u-jaslice-ili-vrtic pročitate više o PRILAGODBI DJETETA NA VRTIĆ.

Na poveznici https://djecji-vrtic-opatija.hr/Novosti/Slikovnice-i-price-koje-djetetu-mogu-olaksati-prilagodbu-na-vrtic možete pronaći neke prijedloge slikovnica koje djetetu mogu olakšati polazak u vrtić i prilagodbu.

Rezultati upisa za VRTIĆ OPATIJA
Rezultati upisa za VRTIĆ VOLOSKO
Rezultati upisa za VRTIĆ IČIĆI
Rezultati upisa za VRTIĆ VEPRINAC
Rezultati upisa za VRTIĆ LOVRAN