Obavijesti

Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad predškolskih ustanova

20. svibanj 2020.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo 20. 05. 2020. objavio je nove upute za rad predškolskih ustanova koje možete pročitati OVDJE.

Detaljnije informacije o organizaciji rada u Dječjem vrtiću Opatija objavit ćemo tijekom sutrašnjeg dana. 

Hvala na razumijevanju.

Anketa za ispitivanje potrebe uključivanje djece u vrtić u razdoblju od 25.05. - 05.06.2020.

15. svibanj 2020.

Poštovani roditelji,

s obzirom na trenutno važeće epidemiološke mjere, Upute HZJZ i MZO, obavještavamo Vas da ponovno provodimo anketiranje roditelja o korištenju usluga vrtića u narednom periodu od 25.5. 2020. Molimo Vas da pročitate obavijest, Upute za roditelje te ispunite anketu do utorka 19.5.2020. u ponoć, kako bismo mogli organizirati rad vrtića na najoptimalniji način u ovoj situaciji.

Obavijest za roditelje školskih obveznika

15. svibanj 2020.

Poštovani roditelji,

mnogi od vas u ovom su se periodu obraćali stručnoj službi vrtića vezano uz termine testiranja spremnosti za školu. Ovim putem prenosimo vam informaciju koja je proslijeđena iz opatijske i lovranske osnovne škole o provođenju testiranja spremnosti za školu za buduće prvaše.

Prema naputku Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje PGŽ do daljnjega se NEĆE provoditi testiranje spremnosti za školu za predškolce već će se provoditi samo sistematski pregledi. Kada u školama dobiju neki konkretni naputak o daljnjim aktivnostima, o istome ćete biti obaviješteni putem web stranica škole. Molimo vas da za sve daljnje informacije pratite web stranice O. Š. Rikard Katalinić Jeretov u Opatiji i O. Š. Viktor Car Emin u Lovranu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavijest o djelomičnom otvaranju Dječjeg vrtića Opatija

11. svibanj 2020.

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da smo temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske 11. svibnja 2020. godine započeli s djelomičnim radom. Trenutno su otvorena dva objekta - Opatija i Lovran, koje pohađaju ona djeca za koju su roditelji do 6. svibnja prijavili potrebu boravka.

Za sve daljnje informacije o radu Dječjeg vrtića Opatija pratite i dalje naše službene mrežne stranice ili se obratite na e-mail: [email protected]

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Obavijest roditeljima o početku rada vrtića

04. svibanj 2020.

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da provodimo anketiranje roditelja putem web ankete kako bismo prikupili podatke o broju djece koja će od 11. svibnja 2020. krenuti u jaslice ili vrtić te Vas ljubazno molimo da istu ispunite. U objavi pročitajte detaljne informacije...

Obavijesti o radu vrtića

24. travanj 2020.

Poštovani roditelji,

u skladu s epidemiološkom situacijom vrtići su i dalje zatvoreni. O otvaranju Dječjeg vrtića Opatija kao i o upisima u vrtić za 2020./2021. godinu bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica kao i ostalih medija. Molimo vas da i dalje pratite naše stranice. 

Nadamo se da ste svi dobro, čuvajte se i dalje i užvajte sa svojom djecom najviše što možete. 

Šaljemo vam tople pozdrave.

Dječji vrtić Opatija

NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja/ice

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija, na temelju Odluke o raspisivanju natječaja od 18. 04. 2020. godine, članka 27. stavak 1. Statuta Dječjeg vrtića Opatija i članka 37. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97., 107/07., 94/13. i 98/19.) raspisuje dana 22. 04. 2020 godine NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja/ice - na 4 godine -

Obavijest za roditelje - upisi u vrtić

10. travanj 2020.

Poštovani roditelji,

prethodnih godina u ovo smo vrijeme počinjali s provedbom upisa djece u jaslice/vrtić za novu pedagošku godinu. Ove je godine situacija drukčija i svi svjedočimo okolnostima koje nam se po prvi puta događaju. Zbog sprječavanja širenja koronavirusa COVID -19, odlukom Vlade Republike Hrvatske na snazi su mjere obustave rada vrtića, škola i fakulteta do 19. travnja 2020. g. Slijedom navedenog upisi u pedagošku godinu 2020./2021. do daljnjega su odgođeni. Daljnji razvoj situacije u zemlji odredit će i termine upisa o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti putem mrežnih stranica Dječjeg vrtića Opatija te javnih medija. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Do tada, želimo Vam da ostanete zdravi i nadamo što skorijem susretu. 

                                                                                                                Dječji vrtić Opatija

Obavijest roditeljima/skrbnicima o plaćanju računa za boravak djeteta u vrtiću tijekom mjera sprječavanja širenja korona virusa

06. travanj 2020.

Obavijest za roditelje o podmirivanju računa za boravak djeteta u vrtiću tijekom mjeseca ožujka 2020 te u narednom  razdoblju do okončanja mjera protiv sprječavanja širenja korona virusa....

Vrtić na daljinu

Od ovog tjedna vrtići su zatvoreni, a mi se svi moramo ponašati odgovorno i biti što više kod kuće sa što manje kontakata s drugim ljudima. No, i u ovim teškim trenucima djeca i dalje imaju potrebu za igrom, zabavom, a dom je potrebno ispuniti toplinom, smijehom i kreativnošću.

Kako bismo lakše prebrodili ovo vrijeme unutar četiri zida i kako biste se što bolje zabavili s djecom, na našim stranicama moći ćete pronaći neke ideje o tome kako ispuniti dan i kreativno provesti vrijeme. Također, moći ćete pročitati i neke savjete i edukativne teme za roditelje. Sve to možete pronaći u rubrikama Novosti ili Kutak za roditelje (o odgoju i razvoju).

Također, kad se igrate, nešto napravite, kreirate, možete na poslati vaše fotografije uradaka i aktivnosti na vrtićki mail [email protected] pa ćemo ih objaviti i tako opet svi biti povezani iako daleko jedni od drugih.

U nadi da će ovi izazovni i teški dani što prije biti iza nas, šaljemo vam svima - i velikima i malima - velike pozdrave.