Dječji vrtić Opatija na facebooku

Dječji vrtić Opatija na facebooku

Vrtić je zatvoren već treći tjedan, a tijekom tog vremena nastojali smo i za djecu i za roditelje svakodnevno na našim službenim mrežnim stranicama birati, pripremati i kao inspiraciju donositi aktivnosti koje vam mogu olakšati zajedničko provođenje vremena tijekom izolacije – aktivnosti koje možete provoditi u svojim domovima, na svojim dvorištima ili u vrtovima te neke druge sadržaje s raznim savjetima pomoći i podrške, kako vama tako i vašem djetetu u ovom izazovnom periodu.

Izuzetno nam je drago da nas pratite što vidimo iz mailova koje nam šaljete ili doznajemo putem telefonskih razgovora s vama ili poruka koje primamo. Nadamo se da ćete to i dalje nastaviti činiti i da ćemo jednog dana kada se vratimo u vrtić moći zajedno gledati vaše snimke i fotografije. 

No, kako bismo mogli stići do što većeg broja vas, lakše i brže izmjenjivati informacije, imati dinamičniju i bržu komunikaciju, od danas nas možete pratiti i u našoj Facebook grupi Dječji vrtić Opatijana daljinu. Nadamo se da će to biti mjesto druženja i susreta djece, roditelja, odgojitelja i stručnih suradnika Dječjeg vrtića Opatija u vremenu kada nismo zajedno u vrtiću i kada nismo u mogućnosti svakodnevno komunicirati u „živo“. Oni ujedno i mogu postati jedini članovi naše Facebook grupe.

Za sve one koji nemaju Facebook nastavit ćemo i dalje s objavama na našim mrežnim stranicama na kojima ćete i dalje moći čitati ono što pripremamo za vas ili pronaći materijale za djecu – slikovnice, kreativne aktivnosti, vježbe, zadatke…

U nadi da će ovi izazovni i teški dani što prije biti iza nas, šaljemo vam svima - i velikima i malima – NAJVEĆE POZDRAVE.

Čuvajte sebe i svoje najmilije!