Dobro je činiti dobro: Čarolija u vrtiću Veprinac

Dobro je činiti dobro: Čarolija u vrtiću Veprinac

Potaknuti prosincem, mjesecom u kojem slavimo Božić, mjesecom dobrih želja te darivanja odlučili smo napraviti dobro djelo.

Veprinački vrtićari sa svojim odgojiteljicama Mirjanom, Mirnom, Ivom, Danijelom, Doris i Izabelom s veseljem su se odazvali pozivu majke djevojčice našeg vrtića, koja radi na covid odjelu bolnice na Sušaku za izradu prigodnih ukrasa. Oslikavali su drvene oblutke temperama, neke su ukrasili i salvetama.

"Češere smo ukrasili najšarenijim pomponima, a pahuljice posipali čarobnim šljokicama pozitivnih misli. Velike kuglice nazvali smo „kuglicama dobrih želja“, a na njima napisali poruke s dječjim željama pacijentima u bolnici. Vreća s darovima bila je ubrzo spremna za dostavu u bolnicu. Naši radovi i dobre želje sada krase odjel kako bi pacijentima ali i svom osoblju koji će blagdane provoditi izvan topline vlastitog doma barem malo uljepšali nadolazeće blagdane. Neopisiv je osjećaj bilo dobiti fotografije s našim radovima na prekrasnom boru koji krasi covid odjel, kao i djelatnicima kojima je naše djelo ispunilo srca! - rekla su djeca i odgojiteljice."

Bolničko osoblje simbolički je zahvalilo vrtićarima poslavši im čokoladice s imenima sve djece i odgojiteljica.