Salvus donirao vrijednu zaštitnu opremu i dezinficijense Dječjem vrtiću Opatija

Salvus donirao vrijednu zaštitnu opremu i dezinficijense Dječjem vrtiću Opatija

S početkom nove pedagoške godine, nastavile su se, ali i pojačale epidemiološke mjere radi sprječavanja širenja zaraze COVID-19 virusom. Dječji vrtić Opatija je izradio i provodi protokole sukladno mjerama donesenim od strane HZJZ i MZO te je spremno dočekao brojne opatijske mališane koji će veselo, sigurno i bezbrižno provoditi dane u vrtiću. Bilo je potrebno nabaviti svu potrebnu opremu i sredstva kako bi se osiguralo sigurno okruženje za rad djelatnika kao i boravak djece: dezinficijensi, rukavice, maske, dispenzeri za dezinficijense, dezinfikatori za dezinfekciju vanjskih prostorija i velikih unutarnjih prostora  vrtića.

Zahvaljujući dobroj suradnji s tvrtkom Salvus d.o.o. nabavljena su sva potrebna sredstva i materijali. Za osiguranje dodatne oprema i stvaranje zaliha pobrinula se tvrtka Salvus d.o.o, koja je Dječjem vrtiću Opatija dostavila vrijednu donaciju maski s filterima, dječje jednokratne maske, pamučne maske za odrasle, dezinficijense za ruke i drugu zaštitnu opremu.

Donaciju su predali predstvanici Salvusa, a u ime DV Opatija primile su je ravnateljica Aleksandra Tramontana i zdravstvena voditeljica Jelica Lukenda-Matulja.