Otvorene prijave za prvo interaktivno web predavanje za roditelje

Drage majke, dragi očevi,

dugogodišnje voditeljice radionica s roditeljima "Rastimo zajedno" osmislile su tri interaktivna web predavanja pod nazivom "RZ mini"!

Cilj "RZ mini" interaktivnih web predavanja je omogućiti učenje, druženje i razmjenu ideja o važnim roditeljskim pitanjima - o postavljanju granica u odgoju, korištenju medija i igri.

"RZ mini" interaktivna web predavanja besplatna su za roditelje, a Centar za podršku roditeljstvu "Rastimo zajedno" provodi ih kao nacionalni partner Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi "The Human Safety Net".

Predavanje o svakoj od navedenih tema odvijat će se putem Zoom aplikacije zbog čega je broj sudionika ograničen na 100 osoba po predavanju.

Za sudjelovanje na PRVOM predavanju pod nazivom Trebaju li djeca granice? koje će se održati utorak, 10.11.2020. u 17.00 sati, a vodit će ga psihologinje Gorana Mišćenić i Sonja Pribela-Hodap, možete se prijaviti do 10.11.2020. do 12.00 sati.

Prijave se šalju na mail: [email protected] Prilikom prijave potrebno je navesti:

1. Ime i prezime

2. E-mail adresa na koju želite primiti Zoom link za predavanje

Prijave za ostala interaktivna web predavanja bit će otvorene nekoliko dana prije održavanja predavanja, a sva predavanja započinju u 17.00 sati. Raspored svih predavanja možete pronaći na slici ispod.

Vidimo se u virtualnom svijetu!