Počinju radionice za očeve - Klub očeva Rastimo zajedno

Pozivamo vas na novi ciklus od 5 radionica za očeve – Klub očeva Rastimo zajedno koji će se održavati u Dječjem vrtiću Opatija.

Na Klubu očeva posebnu pažnju želimo posvetiti ulozi oca u ranom djetinjstvu. Roditeljstvo se često gleda kroz majčinstvom dok je uloga oca u ranom djetinjstvu donekle zanemarena. No, novija znanstvena otkrića pokazuju koliko je odnos očeva i djece važan za razvoj djeteta te pokazuju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetova života daju jedinstveni doprinos njegovu dugoročnom psihosocijalnom razvoju.

Kroz radionice očevi će imati priliku stjecati nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu i promicanju djetetova razvoja, promišljati o vlastitoj očinskoj ulozi, upoznavati sebe kao oca, prepoznavati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva, razmjenjivati ideje o načinima življenja vlastitog očinstva, razmjenjivati informacije i podršku u ostvarivanju uloge oca s drugim očevima i voditeljicama.

Radionice će se održavati četvrtkom u trajanju od 2 sata (od 17.00 do 19.00) u objektu Opatija, na Punta Kolovi (U. A. Mihića 5a).

S radionicama započinjemo četvrtak, 23. ožujka 2023. u 17,00 sati, a voditeljice su psihologinja Gorana Mišćenić i pedagoginja Tamara Klasan Brnčić.

Prijave su obavezne, a svoj dolazak možete prijaviti na e-mail [email protected] ili na broj mobitela 099 569 5247. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Opatija.

Radionice su besplatne.

Broj mjesta na Klubu je ograničen, stoga budite brzi!  

U najnovijem videu koji možete pogledati OVDJE doznajte više o iskustvima očeva u njihovom Klubu.