Obavijesti

Izolacija jasličkih skupina u lovranskom vrtiću

13. prosinac 2020.

Poštovani roditelji, 

obavještavamo vas da su od 14. do 21. prosinca 2020. zbog pojave bolesti uzrokovane covid-19 virusom u lovranskom vrtiću u izolaciji djeca i odgojitelji dvije jasličke skupine te četvero djece iz još jedne jasličke skupine koja su u ovom periodu boravila u vrtiću. 

Nadamo se da se zaraza neće širiti dalje, uz želje za brz oporavak i povratak svih u vrtić.

Vrtić Veprinac zatvoren od 14. do 21. prosinca

13. prosinac 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će Vrtić Veprinac biti zatvoren od 14. 12. 2020. do 21.12. 2020. godine zbog pojave bolesti uzrokovane covid-19 virusom, a zaposlenici i sva djeca u to će razdoblju boraviti u samoizolaciji.  

Nadamo se da se zaraza neće širiti dalje, uz želje za brz oporavak i povratak svih u vrtić.

Budimo odgovorni, zaštitimo jedni druge!

20. studeni 2020.

Tijekom posljednjih tjedana svjedoci smo velikog broja novozaraženih osoba. Stoga, molimo sve roditelje ili ostale osobe koje imaju simptome bolesti COVID-19 i čekaju testiranje ili rezultate testiranja te koje se nalaze u samoizolaciji da u navedenom razdoblju ne dolaze u Dječji vrtić Opatija među djecu i odgojitelje koji su u kontaktu s velikim brojem osoba tijekom svakodnevnog rada.

Također, molimo vas da pri ulasku u vrtić dezinficirate obuću i ruke, izmjerite temperaturu uz pomoć termometra na ulazu te da ulazite isključivo s pravilno postavljenim maskama na licu. Isto tako molimo vas da i dalje poštujete uputu o dovođenju djeteta u pratnji samo jedne osobe, da se ne zadržavate duže vrijeme u prostorima vrtića (osim u iznimno u slučaju prethodnog dogovora s djelatnicima vrtića) te da održavate razmak od 2 metra od druge osobe.

Samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze i zaštititi jedni druge te omogućiti da i dalje nesmetano radimo.  

Obavijest o načinu slanja računa

13. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

od 01. listopada 2020. godine uplatnice za usluge korištenja usluga Dječjeg vrtića Opatija šalju se elektroničkim putem na e-mail adrese roditelja koje ste naveli u vašoj prijavi za upis djeteta u vrtić odnosno za nastavak korištenja vrtića. 

Molimo vas da prilikom zaprimanja uplatnice potvdite primitak klikom na link POTVRDA ZAPRIMANJA

U slučaju neprimanja uplatnice, molimo vas da se javite u računovodstvo na broj telefona 569 465. 

Obavijest o izolaciji odgojne skupine u Opatiji

07. studeni 2020.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je još jedna odgajateljica iz našeg objekta u Opatiji (Punta Kolovi) pozitivna na Covid-19 o čemu je Vrtić obaviješten tijekom današnjeg dana te nakon toga i svi roditelji djece koja pohađaju odgojnu skupinu (X. odgojna skupina) u kojoj odgajateljica pozitivna na Covid-10 radi. Djeca kao i druga kolegica iz spomenute odgojne skupine nalaze se u propisanoj samoizolaciji.

Nadamo se da se zaraza neće dalje širiti. Nadalje, molimo sve roditelje da budu odgovorni te da u slučaju simptoma bolesti Covid-19, čekanja testiranja ili rezultata testiranja te one koji se nalaze u samoizolaciji u navedenom razdoblju ne dolaze u vrtić kako bismo spriječili širenje zaraze i odgovornim ponašanjem zaštitili jedni druge. 

Kriteriji za testiranje na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene - revidirane preporuke epidemiologa

06. studeni 2020.

Kriterije HZJZ za testiranje, na SARS-CoV-2, prekid izolacije i karantene donesene od strane HZJZ možete pročitati u nastavku...

RZMINI-slika

Otvorene prijave za prvo interaktivno web predavanje za roditelje

05. studeni 2020.

Drage majke, dragi očevi, voditeljice radionica s roditeljima "Rastimo zajedno" osmislile su tri interaktivna web predavanja pod nazivom "RZ mini"! Za sudjelovanje na PRVOM predavanju pod nazivom TREBAJU LI DJECA GRANICE? koje će se održati 10.11.2020. u 17.00 sati, a vodit će ga psihologinje Gorana Mišćenić i Sonja Pribela-Hodap, možete se prijaviti do 10.11.2020. do 12.00 sati na mail: [email protected] Predavanje o svakoj od navedenih tema odvijat će se putem Zoom aplikacije zbog čega je broj sudionika ograničen na 100 osoba po predavanju. Vidimo se u virtualnom svijetu! Za više informacija kliknite na naslov...

Povratak u vrtić nakon izolacije

23. listopad 2020.

U ponedjeljak, 26. listopada završava vrijeme izolacije za skupinu iz Opatijskog vrtića čija je odgajateljica bila covid pozitivna. Izuzetno nam je drago da nije došlo do širenja zaraze, da su sva djeca, roditelji i njihove odgajateljice zdravi te da nam se u ponedjeljak vraćaju. Još jednom zahvaljujemo roditeljima na suradnji.

U nadi da ostanemo negativni, srdačno vas svih pozdravljamo i veselimo vašem povratku u vrtić!

                                                                             Ravnateljica 
                                                                             Aleksandra Tramontana

Natječaj za popunu radnog mjesta koordinator projekta (m/ž)

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija dana 20. 10. 2020. godine objavljuje NATJEČAJ za popunu radnog mjesta KOORDINATOR PROJEKTA(m/ž), na određeno vrijeme za vrijeme trajanja Projekta “Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj” - 1 izvršitelj -

Obavijest o raspisanim natječajima

Dječji vrtić Opatija dana 15. 10. 2020. godine raspisuje natječaje za zapošljavanje za 
sljedeća radna mjesta:

  • odgojitelj – na određeno vrijeme
  • odgojitelj – na određeno vrijeme skupine s programom na talijanskom jeziku 
  • odgojitelj pripravnik – na određeno vrijeme
  • logoped – na određeno vrijeme
  • edukacijski rehabilitator – na određeno vrijeme
  • spremačica – na određeno vrijeme
  • domar-vozač – na određeno vrijeme.