Obavijesti

Anketa za ispitivanje potrebe uključivanje djece u vrtić u razdoblju od 25.05. - 05.06.2020.

15. svibanj 2020.

Poštovani roditelji,

s obzirom na trenutno važeće epidemiološke mjere, Upute HZJZ i MZO, obavještavamo Vas da ponovno provodimo anketiranje roditelja o korištenju usluga vrtića u narednom periodu od 25.5. 2020. Molimo Vas da pročitate obavijest, Upute za roditelje te ispunite anketu do utorka 19.5.2020. u ponoć, kako bismo mogli organizirati rad vrtića na najoptimalniji način u ovoj situaciji.

Obavijest za roditelje školskih obveznika

15. svibanj 2020.

Poštovani roditelji,

mnogi od vas u ovom su se periodu obraćali stručnoj službi vrtića vezano uz termine testiranja spremnosti za školu. Ovim putem prenosimo vam informaciju koja je proslijeđena iz opatijske i lovranske osnovne škole o provođenju testiranja spremnosti za školu za buduće prvaše.

Prema naputku Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje PGŽ do daljnjega se NEĆE provoditi testiranje spremnosti za školu za predškolce već će se provoditi samo sistematski pregledi. Kada u školama dobiju neki konkretni naputak o daljnjim aktivnostima, o istome ćete biti obaviješteni putem web stranica škole. Molimo vas da za sve daljnje informacije pratite web stranice O. Š. Rikard Katalinić Jeretov u Opatiji i O. Š. Viktor Car Emin u Lovranu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavijest o djelomičnom otvaranju Dječjeg vrtića Opatija

11. svibanj 2020.

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da smo temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske 11. svibnja 2020. godine započeli s djelomičnim radom. Trenutno su otvorena dva objekta - Opatija i Lovran, koje pohađaju ona djeca za koju su roditelji do 6. svibnja prijavili potrebu boravka.

Za sve daljnje informacije o radu Dječjeg vrtića Opatija pratite i dalje naše službene mrežne stranice ili se obratite na e-mail: [email protected]

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Obavijest roditeljima o početku rada vrtića

04. svibanj 2020.

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da provodimo anketiranje roditelja putem web ankete kako bismo prikupili podatke o broju djece koja će od 11. svibnja 2020. krenuti u jaslice ili vrtić te Vas ljubazno molimo da istu ispunite. U objavi pročitajte detaljne informacije...

Obavijesti o radu vrtića

24. travanj 2020.

Poštovani roditelji,

u skladu s epidemiološkom situacijom vrtići su i dalje zatvoreni. O otvaranju Dječjeg vrtića Opatija kao i o upisima u vrtić za 2020./2021. godinu bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica kao i ostalih medija. Molimo vas da i dalje pratite naše stranice. 

Nadamo se da ste svi dobro, čuvajte se i dalje i užvajte sa svojom djecom najviše što možete. 

Šaljemo vam tople pozdrave.

Dječji vrtić Opatija

NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja/ice

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Opatija, na temelju Odluke o raspisivanju natječaja od 18. 04. 2020. godine, članka 27. stavak 1. Statuta Dječjeg vrtića Opatija i članka 37. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97., 107/07., 94/13. i 98/19.) raspisuje dana 22. 04. 2020 godine NATJEČAJ za imenovanje ravnatelja/ice - na 4 godine -

Obavijest za roditelje - upisi u vrtić

10. travanj 2020.

Poštovani roditelji,

prethodnih godina u ovo smo vrijeme počinjali s provedbom upisa djece u jaslice/vrtić za novu pedagošku godinu. Ove je godine situacija drukčija i svi svjedočimo okolnostima koje nam se po prvi puta događaju. Zbog sprječavanja širenja koronavirusa COVID -19, odlukom Vlade Republike Hrvatske na snazi su mjere obustave rada vrtića, škola i fakulteta do 19. travnja 2020. g. Slijedom navedenog upisi u pedagošku godinu 2020./2021. do daljnjega su odgođeni. Daljnji razvoj situacije u zemlji odredit će i termine upisa o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti putem mrežnih stranica Dječjeg vrtića Opatija te javnih medija. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Do tada, želimo Vam da ostanete zdravi i nadamo što skorijem susretu. 

                                                                                                                Dječji vrtić Opatija

Obavijest roditeljima/skrbnicima o plaćanju računa za boravak djeteta u vrtiću tijekom mjera sprječavanja širenja korona virusa

06. travanj 2020.

Obavijest za roditelje o podmirivanju računa za boravak djeteta u vrtiću tijekom mjeseca ožujka 2020 te u narednom  razdoblju do okončanja mjera protiv sprječavanja širenja korona virusa....

Vrtić na daljinu

Od ovog tjedna vrtići su zatvoreni, a mi se svi moramo ponašati odgovorno i biti što više kod kuće sa što manje kontakata s drugim ljudima. No, i u ovim teškim trenucima djeca i dalje imaju potrebu za igrom, zabavom, a dom je potrebno ispuniti toplinom, smijehom i kreativnošću.

Kako bismo lakše prebrodili ovo vrijeme unutar četiri zida i kako biste se što bolje zabavili s djecom, na našim stranicama moći ćete pronaći neke ideje o tome kako ispuniti dan i kreativno provesti vrijeme. Također, moći ćete pročitati i neke savjete i edukativne teme za roditelje. Sve to možete pronaći u rubrikama Novosti ili Kutak za roditelje (o odgoju i razvoju).

Također, kad se igrate, nešto napravite, kreirate, možete na poslati vaše fotografije uradaka i aktivnosti na vrtićki mail [email protected] pa ćemo ih objaviti i tako opet svi biti povezani iako daleko jedni od drugih.

U nadi da će ovi izazovni i teški dani što prije biti iza nas, šaljemo vam svima - i velikima i malima - velike pozdrave.

Obavijesti za roditelje školskih obveznika o obustavi aktivnosti vezanih za upis u školu

U nastavku pročitajte obavijest škole o obustavi aktivnosti vezanih za upis u školu. Za sve dodatne informacije molimo vas da se obratite stručnoj službi škole...