Zahtjev za nastavak korištenja usluga vrtića za pedagošku godinu 2022./2023.

Roditelji djeteta koje je upisano u prethodnoj pedagoškoj godini dužni su u upisnom roku predati Zahtjev za nastavak korištenja usluga za sljedeću pedagošku godinu uz dostavu potrebnih dokumenata - potvrde o zaposlenju roditelja ako su roditelji u radnom odnosu. Roditelji djece koja pohađaju redoviti smjenski 10-satni program moraju dostaviti i potvrdu poslodavca o smjenskom radu za oba roditelja. Dokumenti se mogu učitati u PDF ili word formatu.

Za lakše prikupljanje dokumenata roditeljima se preporuča servis eGrađani kojem možete pristupiti putem mobilnih aplikacija za netbanking ili korisničkih podataka koje izdaje Fina. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obrati na mail [email protected] ili na broj telefona 051 272 407.

Molimo pregledajte sve stranice prijavnice i ispunite obavezna polja.

Napomene:

  • {{hint}}

Samohrani roditelj je roditelj koji sam skrbi za svoje dijete i uzdržava ga (ne uključuje roditelje koji imaju podijeljeno skrbništvo)

Za ostalu maloljetnu djecu u obitelji, odnosno uzdržavanu punoljetnu djecu na redovitom školovanju do 26. godine života ispuniti sljedeću tablicu:

{{$index+1}}.

Dječji vrtić Opatija zadržava pravo uvida u originalne dokumente, odnosno traženje dostave istih.

Podnošenjem ovog Zahtjeva za nastavak korištenja vrtića roditelj/skrbnik ovlašćuje DV Opatija da, radi pojašnjenja od roditelja/skrbnika zatraži dodatne isprave, odnosno da sam provjeri činjenice.

Molimo pregledajte sve stranice prijavnice i ispunite obavezna polja.

Vaš zahtjev je zaprimljen pod šifrom broj {{poll.responseData.code}}, a potvrda će biti poslana na Vašu e-mail adresu.

Molimo Vas da šifru sačuvate kako biste nakon objave rezultata upisa, pod istom mogli identificirati svoje dijete na listi upisane djece odnosno listi čekanja.

Upozorenje: